Feniks Ateljee

bestel formulieren onderaan de pagina

Ontdek hier ons B2B aanbod

Ben je opzoek naar decoratie voor in je winkel of webwinkel of zoek je een lasersnijder die voor jou maatwerk kan snijden en graveren? Voor oplages van 1 tot 10.000 stuks ben je bij ons aan het goede adres!

Wij maken heel diverse gepersonaliseerde decoratieproducten. Een deel daarvan vind je hier op onze site. Deze producten zijn bijna altijd aanpasbaar en we staan open voor nieuwe ideeën. We kunnen ook exclusief voor jou producten maken. 

Naast de productie van decoratie zijn we ook een laseratelier en doen we algemeen snij- en graveerwerk voor andere bedrijven zoals bijvoorbeeld het snijden van logo’s, letters, bordjes, halffabricaten en meer.

Een deel van onze producten kan ook in jouw winkel verkocht worden. Als je hier interesse in hebt, neem je best eens contact op over onze voorwaarden. Voor sommige producten leveren wij ook een display om de producten mooi te kunnen presenteren. Voor personaliseerbare producten kunnen we indien gewenst ook verschillende toonzaal modellen of presentatieborden leveren met daarop bijvoorbeeld de mogelijke lettertypes of andere opties die je aanbiedt voor jouw product. 

Als onze producten een mooie aanvulling in jouw webwinkel zouden zijn, mag je ons altijd contacteren. Het is zelfs mogelijk om bestellingen rechtstreeks bij jouw klanten te laten leveren met jouw eigen reclame in de doos. We leveren jou alle informatie die je dan op je eigen manier kan verwerken voor jouw webshop.  

Ook kleine webshops kunnen in aanmerking komen voor een samenwerking. Contacteer ons hiervoor. 

Als je bestaande producten hebt die je graag wilt laten personaliseren door er bijvoorbeeld een merknaam of leuke spreuk op te graveren, kunnen wij je daar zeker mee verder helpen. 

Materialen waar wij op kunnen graveren zijn onder andere: hout, steen, leer, papier, plexi, kurk,… 

We kunnen niet snijden of graveren in pvc én materialen moeten vlak zijn. 

Een logo dat je leuk zou vinden om te laten snijden? Of heb je een tekening of ontwerp dat je graag wil laten snijden of graveren? We kunnen ook letters, figuren of onderdelen uitsnijden waarmee je dan jouw kunstwerk of product een unieke afwerking kan geven.

Zoek je een laseratelier dat jouw maatwerk kan voorzien? Op basis van bestaande ontwerpen kunnen wij bijvoorbeeld een display maken voor in je winkel of onderdelen voorzien waarmee je jouw product beter in de kijker kan zetten. 

Ook voor halffabricaten ben je bij ons aan het goede adres. 

ontdek ons B2B laser aanbod

Contacteer ons: shop@feniksateljee.be

Online bestelformulieren