Huisnummer #10

 29,00

Laat een natuursteen graveren met jouw huisnummer en naam of namen. Kies tot 3 cijfers samen met de tekst. Let zeer goed op hoofdletters en details! Wij nemen over wat ons ingestuurd wordt.

Natuursteen: 7,5 cm x 15 cm (getrommeld – iedere steen is uniek). Je krijgt steeds een mooi afgewerkte steen! Kies een van onze 4 lettertypes voor zowel de cijfers als de letters. Je kan ook lettertypes combineren.

*
*
Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

Natuursteen van 7,5 cm x 15 cm en 1,2 cm dikte. Iedere steen is getrommeld, hierdoor kunnen er verschillen optreden die afwijken van de productfoto’s. We leveren steeds kwaliteit. We hebben ook een naturel en donkere steen van 10 cm x 10 cm (zie onze webshop).

Je kan er ook voor kiezen om na een cijfer een letter te plaatsen (vb: 12a), wij zullen die letter dan in het klein positioneren in functie van de lengte van de namen die erbij zullen komen en de plaats op de steen). Opgelet: 2 cijfers zijn het mooist, maar 3 cijfers kunnen ook. Alleen zal dit ervoor zorgen dat het er kleiner zal uitzien (gemiddeld 2 cm kleiner dan wanneer er 2 cijfers op de natuursteen gegraveerd worden)

Extra informatie

Gewicht 390 g
Afmetingen 100 × 100 × 12 mm
Lettertype huisnummer

Ruben, Kasper, Aurélie, Flore

Lettertype tekst

Ruben, Kasper, Aurélie, Flore

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huisnummer #10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *