Huisnummer #6

 32,00

Laat een natuursteen graveren met jouw huisnummer en naam of namen. Je kan kiezen tussen een getrommelde blauwsteen: naturel of donker. Kies tot 3 cijfers samen met de tekst. Let zeer goed op hoofdletters en details! Wij nemen over wat ons ingestuurd wordt.

Natuursteen: 10 cm x 10 cm (getrommeld – iedere steen is uniek). Je krijgt steeds een mooi afgewerkte steen! Kies een van onze 4 lettertypes voor zowel de cijfers als de letters. Je kan ook lettertypes combineren.

*
*
Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

Natuursteen van 10 cm x 10 cm en 1,2 cm dikte. Iedere steen is getrommeld, hierdoor kunnen er verschillen optreden die afwijken van de productfoto’s. We leveren steeds kwaliteit. We hebben ook een naturel steen van 7,5 cm x 15 cm (zie onze webshop).

Je kan er ook voor kiezen om na een cijfer een letter te plaatsen (vb: 12a), wij zullen die letter dan in het klein positioneren in functie van de lengte van de namen die erbij zullen komen en de plaats op de steen). Opgelet: 2 cijfers zijn het mooist, maar 3 cijfers kunnen ook. Alleen zal dit ervoor zorgen dat het er kleiner zal uitzien (gemiddeld 2 cm kleiner dan wanneer er 2 cijfers op de natuursteen gegraveerd worden).

We hebben een naturel blauwsteen als ook een donkere natuursteen zodat je de steen kan kiezen die het best bij je gevel past. Klik een optie aan voor een voorbeeld van hoe het eruit kan zien.

Extra informatie

Gewicht 390 g
Afmetingen 100 × 100 × 12 mm
Type steen

Naturel, Donker

Lettertype huisnummer

Ruben, Kasper, Aurélie, Flore

Lettertype tekst

Ruben, Kasper, Aurélie, Flore

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huisnummer #6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *