Naamcirkel met droogbloemen

 77,00 84,00

Kies jouw set van droogbloemen samen met een naamcirkel als unieke blikvanger. Je kan zelf de samenstelling van de kleuren kiezen, het lettertype van de naam én of je eentje van 25cm wil of 30cm.

Ze worden standaard voorzien van een voetje, maar je kan ook kiezen voor een bloemenkrans onderaan de cirkel om op te hangen dat zonder voetje is. Onze cirkels zijn gemaakt van 5mm berkenhout en de droogbloemen blijven zeker een jaar prachtig kleuren!

Tip: hou rekening met zo’n 2 weken levertermijn

*
*
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Een mooie naamcirkel als decoratie gemaakt uit berkenhout, 5mm dikte om goed stevig te zijn. Ook voor enthousiaste kinderhandjes dus! We maken enkel gebruik van hout met FSC label en maken zoveel mogelijk gebruik van gerecycleerd verpakkingsmateriaal.

Naamcirkels worden vooral gebruikt als decoratie bij doopsuiker, trouwfeesten of als decoratie in huis, maar houten naamcirkels passen ook heel goed in een winkel of kantoorruimte of kunnen zelfs in een etalage mooi staan.

We gebruiken berkenhout met FSC label. Het FSC keurmerk garandeert een verantwoorde herkomst uit duurzaam beheerde bossen en/of recyclage. Het FSC label is het enige label in zijn soort dat ondersteund wordt door milieuorganisaties zoals WWF en Greenpeace, alsook door sociale en economische actoren. We vinden het belangrijk om als kleine onderneming toch maximaal in te zetten op duurzaamheid, respect voor onze aardbol en eerlijke prijzen voor iedereen. Wanneer wij niet zeker zijn van waar een bepaalde houtsoort vandaan komt, zullen we dit ook niet inkopen. Berk is een lichtgekleurde, bijna witte loofhoutsoort.

Hout heeft de unieke eigenschap steeds net ietsje anders te kunnen zijn, dus hou rekening met lichte kleurverschillen.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Grootte

30 cm, 25 cm

Lettertype

Kasper, Louis, Olivia, Christine, Aurelie, Andreas, Arthur, Sofia

Positie bloemen

Halve krans links met voet, Krans in 2 delen met voet, Halve krans onderste helft (hangend) zonder voet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Naamcirkel met droogbloemen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *